Έξαλλος ο Τάσος Δούσης: «Έχουν ανεβεί οι τιμές των ακινήτων εξωπραγματικά, δεν βρίσκεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις»

featured image


«Σταματήστε τώρα!»

Ο Τάσος Δούσης, σε μία πολύ έντονη τοποθέτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media, κάνει λόγο για τη «χρυσή βίζα».

«Χρυσή βίζα» σταματήστε τώρα την εισβολή στην χώρα μας από τα λαμόγια!

Στήν Ελλάδα σήμερα δεν βρίσκεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις σπίτι. Γιατί; Δυο είναι οι λόγοι ο ένας είναι το Airbnb και ο άλλος η «Χρυσή Βίζα»

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν «χρύση βίζα» είναι ένα κόλπο όπου ένας κάτοικος χώρας εκτός ΕΕ αγοράζοντας σπίτι με 250.000 ευρώ λαμβάνει βίζα όπου αυτόματα ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη επειδή απέκτησε σπίτι στην Ελλάδα! Αυτό το ωραίο το κάναμε την περίοδο των μνημονίων ως ένα έξτρα έσοδο τόνωσης στην οικονομία,το αντιγράψαμε από την Ιρλανδία που σήμερα το έχει καταργήσει όπως το κατήργησε και η Πορτογαλία και το περιόρισε δραστικά η Ισπανία.

Προσέξτε τώρα,εμείς το διατηρούμε 100% με αποτέλεσμα να μαζεύουμε όλα τα λαμόγια από Κίνα,Τουρκία,Μέση Ανατολή,Ρωσία και Ουκρανία…

Ιδιαίτερα οι Τούρκοι στη Θράκη αγοράζουν ότι είναι στον αέρα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει που ελληνικές περιουσίες αλλάζουν χέρια μέσα από ξέπλυμα μαύρου χρήματος η με δάνεια από τουρκικές τράπεζες!

Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί που μαζεύουμε όλα τα αποβράσματα από Μέση Ανατολή,τους μαφιόζους από Ρωσία και Ουκρανία τους λαθρέμπορους από Κίνα.Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να κάνουν μπαμ οι συνέπειες μέσα στην Ελληνική κοινωνία προς το παρόν η πιο ουσιαστική συνέπεια είναι πως έχουν ανεβεί οι τιμές των ακινήτων εξωπραγματικά και δεν βρίσεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις. Λέει το κράτος ως απάντηση.

Μα έχουμε έσοδα 1 δις ευρώ από τις «χρυσές βίζες» να τα χάσουμε; Καλά κρασιά απαντάω. Τα έχετε χάσει ήδη. Όλα τα λαμόγια που αγοράζουν σπίτια με «χρυσή βιζα» σιγά μην μένουν οι ίδιοι.

Τα νοικιάζουν ως Airbnb σε πλατφόρμες στην χώρα τους τα αρπάζουν μαύρα και βγάζουν και κέρδος χωρίς το ελληνικό κράτος να εισπράτει ούτε ένα ευρώ. Το ωραίο στην ιστορία είναι πως τώρα όλοι αυτοί οι «επενδυτές» αγοράζουν και σε ελληνικά νησιά.

Βγάζουν «χρυσή βίζα» για αδέλφια ξαδέλφια και το έχουν κάνει μπίζνα αφού βλέπουν το ελληνικό κράτος να κοιμάται!

Χωρίς δεύτερη σκέψη. Καταργήστε την «χρυσή βίζα» τώρα.

Κάντε αυστηρό έλεγχο σε αυτούς που έχουν λάβει ήδη «χρυσή βίζα» για τις δραστηριότητες τους και επιτέλους δώστε στον κόσμο μια ευκαιρία να νοικιάσει η να αγοράσει σπίτι σε κανονικές τιμές.

Θα επανέλθω για το Airbnb….

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.