Γυναίκα εκατομμυριούχου προκαλεί στο TikTok: «Να μην βγαίνετε ραντεβού με φτωχούς άνδρες» (vid)

featured image


Μέσα από προκλητικά βίντεο, μια influencer προσπαθεί να αναδείξει τι μπορεί να προσφέρουν τα πολλά λεφτά. Την ίδια στιγμή δίνει συμβούλη στις γυναίκες που την παρακολουθούν πως «δεν πρέπει να βγαίνετε με φτωχούς άνδρες».

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok που έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις, η Sofia Kralow, σύζυγος εκατομμυριούχου από το Ντουμπάι, έχει προκαλέσει επικρίσεις για τις δηλώσεις της που υποδηλώνουν ότι οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν να βγαίνουν με άνδρες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Η Sofia Kralow, γνωστή για το γεγονός ότι προσφέρει ματιές στον πολυτελή τρόπο ζωής της ως «σύζυγος εκατομμυριούχου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποίησε το TikTok ως πλατφόρμα για να μοιραστεί πληροφορίες για την εξωφρενική καθημερινότητά της.Στο βίντεο, ένα μοντάζ σκηνών με στοίβες μετρητών, μια τσάντα Yves Saint Laurent και μια ολοκαίνουργια Lamborghini. «Η καθημερινή σας υπενθύμιση να μην βγαίνετε ποτέ με άφραγκους άντρες», διακήρυξε με αυτοπεποίθηση, επιβεβαιώνοντας την άποψή της για τις ρομαντικές σχέσεις και την οικονομική σταθερότητα.

Ωστόσο, οι τοποθετήσεις της Kralow αντιμετωπίστηκαν με γρήγορες και ποικίλες αντιδράσεις. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η στάση της διαιωνίζει μια ρηχή άποψη για τις σχέσεις, υπονοώντας ότι η χρηματική κατάσταση είναι καθοριστικός παράγοντας για τις επιτυχημένες συνεργασίες. Πολλοί θεώρησαν την οπτική της ως προσβολή της αξίας της αγάπης και των κοινών φιλοδοξιών εντός των σχέσεων.

Η Kralow έδωσε επίσης μια γεύση από τη δική της ρομαντική ζωή, μοιραζόμενη ότι εκείνη και ο σύζυγός της είναι ικανοποιημένοι και αχώριστοι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν ένα ζευγάρι που κρατιόταν συχνά από το χέρι και ξεκινούσε μαζί παγκόσμια ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.