«Τηλεμαϊντανος, Ξέφυγε, Κρίμα»: Πpoκαλεi αvτιδράσεις η Σοφία Μουτίδου με αuτά που λέει στο vέο της βivτεo

featured image

Με τη Σοφία Μουτίδου τα έβαλε το ελληνικό Twitter, επειδή η ηθοποιός έκανε λόγο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube για τοξική πλατφόρμα.

Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου στο νέο της βίντεο όπου τα έβαλε με τους Έλληνες χρήστες του Twitter που σχολιάζουν.

Στο βίντεο που ξεπερνάει τα 20 λεπτά, η Σοφία Μουτίδου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα» και πρόσθεσε:


«Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιων ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;».


Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Έλληνες χρήστες του Twitter απάντησαν στα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, με αρκετούς να αντιδρούν αρνητικά. Αρκετοί χρήστες θεωρούν πως η ηθοποιός «έχει ξεφύγει», ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που σχολίασαν πως πολλές φορές κράζει και κρίνει το ίδιο, μέσα από το κανάλι της στο YouTube.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.