Το deal της δεκαετίας και η βίλα των 12.000.000 ευρώ: Έτσι μοίρασαν την χρυσή περιουσία τους Βανδή – Νικολαΐδης

featured image

Σαν «κεραυνός» εν αιθρία είχε πέσει στο χώρο της showbiz πριν από ένα χρόνο η είδηση διαζυγίου για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Η ερμηνεύτρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής πλέον έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους, ενώ δεν παύουν να παραμένουν αφοσιωμένοι στα παιδιά τους. Αναφορικά με τα περιουσιακά τους στοιχεία φαίνεται πως τα βρήκαν μεταξύ τους, έχοντας ως κοινό στόχο να διασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους.

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Πώς μοιράστηκε η περιουσία του πρώην ζευγαριού

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή κατάφεραν να πουλήσουν την πολυτελέστατη βίλα με 12 εκατομμύρια ευρώ στην Πρέσβειρα της Ανγκόλας, ενώ πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες.


Όταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί το ποσό που είχαν από κοινού αποταμιεύσει ο Ντέμης ζήτησε να γίνει 50-50, κάτι που όπως φαίνεται δεν βρήκε σύμφωνη την Δέσποινα Βανδή, καθώς θεώρησε πως όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε (και παραμένει) ενεργή επαγγελματικά και πως οι μεγαλύτερες απώλειες της περιουσίας τους δημιουργήθηκαν από λάθος εκτιμήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή.


Δέσποινα Βανδή

Έτσι αν και αρχικά δημιουργήθηκε ένα χάσμα στο πρώην ζευγάρι, τελικά βρέθηκε η συμβιβαστική λύση καθώς ο Ντέμης Νικολαΐδης τελευταία στιγμή πριν κατατεθούν εξώδικα έκανε πίσω για το καλό όλων.

Το αποτέλεσμα ήταν η τραγουδίστρια να αποκομίσει το μεγαλύτερο ποσό της κοινής περιουσίας που είχαν αποταμιεύσει, αλλά και εκείνος να πάρει ένα δίκαιο κομμάτι που του αναλογούσε. Φυσικά μιλάμε για ποσά που ήταν και παραμένουν κλειδωμένα για μελλοντικές επενδύσεις και των δυο τους αλλά και για τα παιδιά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.