Γιώργος Παπαναούμ: Μυστήριο με το περίεργο e-mail, το ροζ βίντεο και την υπόθεση Μπίκα

featured image

«Δυστυχώς, εγώ θα πληρώσω το τίμημα» έγραψε ο 50χρονος πριν κρεμαστεί

Εξονυχιστικά ερευνούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης τις σοκαριστικές καταγγελίες που έκανε ο 50χρονος γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ, λίγη ώρα προτού απαγχονιστεί μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην Θεσσαλονίκη.

Στο σημείωμα που ανέβασε ο ίδιος στο διαδίκτυο και στη συνέχεια «κατέβηκε» αλλά και στο e-mail το οποίο εστάλη από τον επαγγελματικό του λογαριασμό σε διάφορους παραλήπτες, ο γνωστός προπονητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Οι αξιωματικοί αναζητούν πιθανή σύνδεση των όσων καταγγέλλει ο γυμναστής, με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Στο σημείωμά του ο 50χρονος καταγγέλλει ότι η 17χρονη κόρη της γυναίκας που κατάφερε να του αποσπάσει μισό εκατομμύριο ευρώ, είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Ο Γιώργος Παπαναούμ αφήνει αιχμές ότι η γυναίκα-αράχνη που τον «έγδυσε» και στη συνέχεια τον παράτησε, έχει εμπλοκή σε κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται ανήλικες και τις «δασκαλεύει» προκειμένου να αποσπούν χρήματα από πλουσίους.  «Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά ονόματα της πόλης μας, ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Τους έπαιρνε από αεροδρόμια κ.τ.λ. Τους έφερνε βίζιτες, έκανε τα γλυκά μάτια… και κάποιες φορές ήθελαν ναρκωτικά. Καλά στημένο κόλπο η ίδια αποκαλούσε» αναφέρει ο 50χρονος.

Το σημείωμα προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς σε κάποια σημεία, ο 50χρονος γράφει με παραληρηματικό τρόπο και με ασύνδετη σύνταξη, ενώ σε άλλα, ο λόγος του είναι πιο επίσημος.



Ψάχνουν το ροζ βίντεο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το voria.gr, υπάρχουν αναφορές ότι το e-mail που στάλθηκε συνοδευόταν από ένα ροζ βίντεο, για το οποίο οι αρχές είναι ενήμερες και το οποίο αναζητούν-αν δεν το έχουν ήδη στα χέρια τους- προκειμένου να κριθεί αν θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ο γνωστός προπονητής αναφέρει επίσης ότι άκουσε την γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό να παροτρύνει τη 17χρονη κόρη της να πάει στο πάρτι όπου φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού η Γεωργία Μπίκα! Ο ίδιος προσθέτει ότι ήταν αντίθετος με αυτή την προτροπή. Στη συνέχεια προσθέτει ότι η ανήλικη κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με τη Γεωργία και τους γιους της οικογένειας Coca-Cola στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (την παρακαλούσα να μην πάει η κόρη)» περιγράφει ο Γιώργος Παπαναούμ. Μάλιστα, ο ίδιος συγχαίρει την εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα, αναφέροντας ότι «είχε δίκιο» όταν χαρακτήρισε ψευδείς τις καταγγελίες βιασμού της 24χρονης και δέχθηκε τον ισχυρισμό του 27χρονου γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, Βασίλη Λεβέντη.

Τι είχε καταθέσει η 17χρονη

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η 17χρονη κόρη της γυναίκας-«αράχνης» στην κατάθεσή της είχε «κάψει» τη Γεωργία Μπίκα, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήθελε να φύγει από το πάρτι και ότι η 24χρονη της είπε να καθίσουν για ένα ποτό. Μάλιστα, η 17χρονη κατέθεσε ότι η Γεωργία όταν βγήκαν τελικά από το ξενοδοχείο, η 24χρονη της είπε ότι αποφάσισε να γυρίσει πίσω, ενώ ήταν ήδη μεθυσμένη. 

Υπενθυμίζεται ότι τα όσα κατήγγειλε ο 50χρονος πριν κρεμαστεί έκαναν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να δώσει εντολή για να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.