Ο τράπερ Trannos τρολάρει την αστυνομία!

featured image

Το διασκεδάζει ο τράπερ που έπεσε στα «μαλακά»

Στα «μαλακά» έπεσε ο 22χρονος τράπερ Trannos, ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Μπουρνάζι.

Στον 22χρονο επιβλήθηκε ποινή 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, με τον ίδιο να ισχυρίζεται στο δικαστήριο ότι το όπλο δεν ήταν δικό του.

Μόλις λίγη ώρα αργότερα, αφού αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο 22χρονος ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο φαίνεται να γελάει μαζί με τους φίλους του και να κάνει χαβαλέ, λέγοντας «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Στην απολογία του ο 22χρονος υποστήριξε ότι το Glock που βρέθηκε στην κατοχή του, ανήκει σε έναν φίλο του.


Τον ισχυρισμό του επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο φίλος του. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, το όπλο θα το χρησιμοποιούσαν σε video clip και ο τράπερ δεν είχε ενημερωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, αντιλήφθηκε ότι το Glock βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν κάποια στιγμή σταμάτησε το όχημα για να πάει στο περίπτερο.


Στην απολογία του ο 22χρονος ισχυρίστηκε ότι μόλις είδε το όπλο, ζήτησε να ακυρωθεί το γύρισμα για το video clip, καθώς διαφωνούσε. Επιπλέον, υποστήριξε ότι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι υπάρχει ένα όπλο στην κατοχή του και ότι σε καμία περίπτωση δεν το είχε για την ασφάλειά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.