Ο Βραζιλιάνος «πασάς» με τις εννέα συζύγους θέλει γίνει μπαμπάς με όλες

featured image

Ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Ούρσο έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε άντρα: να ζει σαν «σουλτάνος» σε οντά, με χαρέμι 9 συζύγων! Εφόσον κατάφερε και παντρεύτηκε και τις 9 φιλενάδες του, πλέον θέλει να γίνει πατέρας και από τις εννέα. Επειδή όμως το πλάνο έχει… ιδιαιτερότητες, μπήκε ο ίδιος σε πρόγραμμα και οι σύζυγοί του σε σειρά προτεραιότητας!

Ο Βραζιλιάνος και η νόμιμη πρώτη σύζυγός του, Λουάνα Καζάκι, επέλεξαν ως swingers οκτώ γυναίκες με τις οποίες είχαν «χημεία» και «επισημοποίησαν» την ένωσή τους σε καθολική εκκλησία του Σάο Πάολο, πριν από λίγες εβδομάδες, με μια μη-δεσμευτική νομικά τελετή, καθώς η πολυγαμία απαγορεύεται. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη βρετανική «Sun» ο 30χρονος Ούρσο, διάσημο μοντέλο influencer στα social media, σταρ της πλατφόρμας Οnly Fans, επιχειρηματίας και showman, είχε παραδεχθεί πως είχε βάλει σε πρόγραμμα το σεξ μαζί τους, δίνοντας «σκληρό» αγώνα να το τηρεί και να είναι όλες ευχαριστημένες.


Σύντομα κουράστηκε γιατί το σεξ τού έγινε αγγαρεία, οπότε για χάρη της διασκέδασης το πρόγραμμα κατέληξε στα σκουπίδια. Από εκεί και μετά η επιθυμία ερχόταν αβίαστα και όλα ήταν υπέροχα, καθώς ο ελεύθερος έρωτας θριάμβευε. Ωστόσο, το θέμα ήταν ότι καμία από τις συζύγους δεν έμεινε έγκυος. Ο Ούρσο, παρότι έχει ήδη μία κόρη, θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Έτσι, ξαναμπήκε το πρόγραμμα, η πειθαρχία στον… οντά επέστρεψε και μαζί της η προτεραιότητα στη ζωή τους για να «συμβεί φυσικά».


«Το ωραίο με όλα αυτά είναι ότι ανεξάρτητα από το ποια από τις συζύγους μου θα αποκτήσει το μωρό, το παιδί θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη και στοργή από όλους», είπε ο Άρθουρ. Στην επιθυμία του αυτή δεν ανταποκρίθηκαν όλες οι γυναίκες με την ίδια… θέρμη. Ο Ούρσο «παρότι ανήσυχος» για τις αντιδράσεις τους πιστεύει πως «αφού έρθει ένα παιδί και δουν την κατάσταση, θα θέλουν όλες να νιώσουν και να ζήσουν το ίδιο», ακόμη και λόγω ζήλιας. Επ’ αυτού ευθύνεται και ο ίδιος, αφού πολλές φορές του είναι δύσκολο να ισορροπήσει, όπως είπε, με αποτέλεσμα να καταλήγει μια γυναίκα να τον εγκαταλείψει. «Όλες απαιτούν την προσοχή μου και σεξ καθημερινά, αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερα για τη μία από την άλλη. Τις αγαπώ και θα ήταν άδικο να κάνω παιδιά μόνο με μία ή δύο από αυτές», υποστηρίζει ο ίδιος.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18 Μαΐου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.