Θυμάστε τον Κοντσίτα; Δείτε τον πως είναι σήμερα!

featured image

Η Κοντσίτα είναι η νικήτρια της Eurovision τη χρονιά 2014 που είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που ο Τόμας Νόϊβιρτ έφερε στην σκηνή της Κοπεγχάγης την drag περσόνα Κοντσίτα Βουρστ και κέρδισε την πρώτη θέση για την Αυστρία. Το τραγούδι Rise Like a Phoenix κέρδισε τις εντυπώσεις το 2014, όπως και η εμφάνιση της Κοντσίτα στη Eurovision με τη μακριά χρυσή τουαλέτα.

Φυσικά, από την εμφάνισή της είχεε ξεχωρίσει το μακρυμάυρο μαλλί της, συνδυασμένο με το μαύρο μούσι. Το look αυτό βέβαια έχει αλλάξει λίγο τα τελευταία χρόνια, με την Κοντσίτα να έχει πια ένα μακρύ καρέ και να επιλέγει συνήθως το wet look για τις εμφανίσεις του.

Ωστόσο, στη φετινή Eurovision και την εμφάνιση στο Τορίνο, η αγαπημένη Κοντσίτα χρησιμοποίησε και πάλι τις μακριές τρέσες στα μαλλιά και έκανε μια εκκεντρική εμφάνιση. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα body μα μαύρο κορσέ και διαφάνεια συνδυασμένο με over the knee δερμάτινες μπότες.


Κατά την προετοιμασία μάλιστα αποκαλύφθηκε ο χρόνος που χρειάστηκε για να μπουν οι τρέσες και να έχει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.


Στην καθημερινότητα, πάντως, η Κοντσίτα Βουρστ εμφανίζεται με κοντό πια μαλλί, χωρίς να έχει αποχωριστεί όμως το μαύρο μούσι, αλλά και το εκκεντρικό μακιγιάζ.

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως πως η νίκη της Κοντσίτα το 2014 ήταν κάτι παραπάνω από την παρουσίαση μιας drag φιγούρας στη σκηνή της Eurovision. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τόμας Νόϊβιρτ, η εμφάνιση του αποτέλεσε την έναρξη μιας παγκόσμιας συζήτησης για το φύλο.

«Νιώθω ότι αναγκάστηκαν, ειδικά στην Αυστρία, να σκεφτούν τι είναι αρσενικό και τι είναι θηλυκό. Είτε ήθελαν να το σκεφτούν είτε όχι. Και αυτό έγινε πραγματικά αποδεκτό», ανέφερε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση στο πλαίσιο της φετινής Eurovision.

Και πρόσθεσε: «Η νίκη μου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και με μεταμόρφωσε σε αυτό που είμαι σήμερα. Η νεολαία σήμερα έχει τόση αυτοπεποίθηση. Γίνομαι ανασφαλής όταν μιλάω με έναν 18χρονο! Και το αγαπώ αυτό. Λατρεύω αυτό το είδος προόδου που συμβαίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.