Απόστολος Ρουβάς – «Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες είναι δύσκολο – Έπεσα ψυχολογικά»

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς την Τετάρτη 18/5.

Ο γνωστός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, τη ψήφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου αλλά και το νέο φλερτ μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα με της Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.


«Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει, αυτοπροτάθηκα. Και έχω αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησε να με ψηφίσουν για να φύγω» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης..


Όσον αφορά στο νέο ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Απόστολος Ρουβάς σχολίασε: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.