Βίλια – Ενώπιον του εισαγγελέα ο 47χρονος που σκότωσε και έβαλε σε βαλίτσα την 38χρονη Κινέζα

featured image

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 47χρονος Κινέζος που συνελήφθη χθες Τετάρτη (18/05) για τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας η σορός της οποίας είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια της Αττικής το 2020.

Η βαλίτσα με τη σορό της 38χρονης είχε εντοπιστεί στις 29 Δεκεμβρίου 2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί περίπου δύο μήνες νωρίτερα, στις 17 Οκτωβρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.


  • Από την πλευρά του ο 47χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση με τους αστυνομικούς, ωστόσο, που χειρίστηκαν την υπόθεση, να θεωρούν ότι υπάρχουν στη δικογραφία στοιχεία που «δένουν» τις σε βάρος του κατηγορίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 47χρονος είναι ιδιοκτήτης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί, ενώ δεν εμφανίζεται να ασκεί κάποιο επάγγελμα. Είναι εισοδηματίας, καθώς εισπράττει χρήματα από την ενοικίαση διαμερισμάτων.


Το στοιχείο που τον «έκαψε» είναι η εκπομπή σήματος από το κινητό του τηλέφωνο, έξι ημέρες μετά την εξαφάνιση της 38χρονης Κινέζας, στην περιοχή όπου βρέθηκε η βαλίτσα με τη νεκρή γυναίκα στα Βίλια.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί δακτυλικά του αποτυπώματα στη βαλίτσα, ούτε γενετικό υλικό. Επίσης, δεν έχει εξακριβωθεί από την έρευνα που και με ποιο τρόπο έγινε η δολοφονία.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Πειραιά και από την πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το θύμα επισκεπτόταν μαζί του το καζίνο της Πάρνηθας. Ο 47χρονος είχε δανειστεί από την 38χρονη 10.000 ευρώ, χρήματα που πιθανότατα ξοδεύτηκαν σε τυχερά παιχνίδια. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι προέκυψαν προστριβές ανάμεσα στον θύτη και το θύμα για την επιστροφή των χρημάτων στη γυναίκα. Η 38χρονη φέρεται να δάνειζε χρήματα σε πρόσωπα που ήταν εθισμένα στον τζόγο, λαμβάνοντας από αυτά τόκο. Κατά πληροφορίες, πάντως, ήταν και η ίδια εθισμένη στον τζόγο, καθώς συνήθιζε να παίζει ένα συγκεκριμένο κινεζικό τυχερό παιχνίδι σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν μεταξύ άλλων την πληροφορία που ήθελε τον συλληφθέντα να είχε προσεγγίσει κατά το παρελθόν ερωτικά το θύμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.