Χαμός στον αέρα του «Πρωινού» – “Τα πήρε” η Σκορδά με τον Δημητρακόπουλο

featured image

Έντονη ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά, σε δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή Πρωινό.

Όπως έγινε γνωστό, στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν φωτογραφίες-ντοκουμέντο της πρώτης καταγγέλλουσας σε παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τον πρώτο καταγγελλόμενο βιασμό. Τα στιγμιότυπα απεικονίζουν τη μηνύτρια δίπλα στον προφυλακισμένο ηθοποιό.

«Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ» σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να σημειώνει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε τυπικές σχέσεις με την πρώτη καταγγέλλουσα.

«Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μιλάτε για κακοποίηση σε έναν γάμο, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε καμία μα καμία σχέση».«Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που τη ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε» συνέχισε η παρουσιάστρια του Πρωινού, ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε πως τα δικαστήρια λειτουργούν με την κοινή λογική.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως για να «εκτιμήσεις και να καταλάβεις τη ψυχολογία, πρέπει να έχεις την ενσυναίσθηση. Τώρα φαντάζομαι ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να μην πρέπει να κυριαρχεί». Τότε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη της ζήτησε να εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη «ενσυναίσθηση».

Ακολούθησε ένας εκρηκτικός διάλογος ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.