Θρίλερ στην Πάτρα – “Η Τζωρτζίνα πέθανε σε 80 λεπτά” – Γιατί “επιστρατεύονται” γιατροί από το εξωτερικό

featured image

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, όπως προκύπτει από την Ιατροδικαστική Έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη για τον θάνατο της 9χρονης, υπάρχει μεν κοινή ώρα ανακοπής και απώλειας ζωής, αλλά αυτή είναι στις 15:50- βάσει της υπογραφής των ιατρών. Κάτι που σημαίνει ότι η προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και διάσωσης της Τζωρτζίνας κράτησε 80 ολόκληρα λεπτά, από τις 14:30 που βγήκε από τον θάλαμο η κατηγορούμενη και ειδοποίησε.

Ιατρική ομάδα, την οποία έχει «προσλάβει» η πλευρά της κατηγορουμένης, θεωρεί πως το μείζον θέμα της ώρας θανάτου «αφήνει ανοιχτό το τι έγινε σ’ αυτά τα 80 λεπτά», θέμα για το οποίο θα κληθούν να απαντήσουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Μάλιστα, σύμφωνα με το pelop.gr, για το 80λεπτο υπάρχουν διαφορετικές θεωρίες και επιστημονικές προσεγγίσεις, που οδηγούν στον ακριβή χρόνο θανάτου του κοριτσιού, κατά τη διάρκεια του οποίου φαίνεται να του χορηγούνται ουσίες, εκ των οποίων ορισμένες δεν φαίνονται στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.



Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα θα κληθούν- τις επόμενες ημέρες- να δώσουν και γιατροί από το εξωτερικό, που ενημερώνονται για τα στοιχεία της υπόθεσης και έχουν δεχθεί να εκφράσουν την επιστημονική τους άποψη.

Όσον αφορά στις καταθέσεις του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, γίνεται λόγος για αντιφάσεις από την πλευρά της 33χρονης. Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου λένε πως «φαίνεται…ότι κάτι δεν πάει καλά…». Ωστόσο, αυτό καλούνται να το αποδείξουν, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο.

«Με δεδομένο ότι η θανατηφόρα ουσία είναι πια επισήμως, ενδοφλέβια, τότε μιλάμε για επίδραση του 1 λεπτού. Θα πρέπει να πουν οι γιατροί τι έγινε στα άλλα 79 λεπτά» σχολιάζουν από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.