Η Μελέτη υπέρ της θανατικής ποινής : “Ψόφος Σάπιε”

featured image

Θέση για το φριχτό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά πήρε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη μέσα από αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. H ίδια, ούσα και μητέρα ενός κοριτσιού, μιλά με θυμό και οργή για τους δράστες του εγκλήματος, αναφέροντας μάλιστα, ότι τους αρμόζει η έσχατη τιμωρία -που έχει καταργηθεί- αυτή της θανατικής ποινής.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νεκρά – Αλβανοί ή Ρομά οι δράστες; Το λάθος που τους κάρφωσε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σκέφτομαι συνέχεια τον Μπάμπη, την Καρολάιν, τη Λυδία και αναρωτιέμαι αυτά τα αποβράσματα που προκάλεσαν αυτό το χάος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις τι σκατά αισθάνονται. Και μετά με ρωτώ: Τι τιμωρία τους αρμόζει; Και απαντώ: Ψόφος. Βασανιστικός, σάπιος, βλοσυρός ψόφος. Μόνο να γλυτώσει έχει η κοινωνία από τέτοια περιττώματα. Ψόφος ρε, ψόφος».

          «Ψόφος. Βασανιστικός, σάπιος, βλοσυρός ψόφος»


Η παρουσιάστρια στη συνέχεια, κάνει μια νέα ανάρτηση, όπου αναφέρεται η κατάργηση της θανατικής ποινής στην Ελλάδα, με την ίδια να σχολιάζει: «Αν δεν είχε καταργηθεί, οι ”μπουκαδόροι” θα σκότωναν; Οι παιδόφιλοι θα δρούσαν ανεξέλεγκτοι; Τα ”εν βρασμώ ψυχής” μήπως μειώνονταν; Η θανατική ποινή έχει καταργηθεί ως επί το πλείστον γιατί σε κάποιες περιπτώσεις αποδείχθηκε πως κάποιοι εκτελεσμένοι τελικά ήταν αθώοι, Δεν λέω να μοιράζεται σαν τραπουλόχαρτο, αλλά σε περιπτώσεις όπως της Καρολάιν ή του παππού, πατέρα, θείου που βιάζει το εγγόνι, το παιδί το ανίψι, μόνο καλό θα έκανε σε ΌΛΟΥΣ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

Η θανατική ποινή είναι η ποινή που επιβάλλεται σε έναν εγκληματία από τις αρχές ενός κράτους, και έχει να κάνει με την αφαίρεση της ζωής αυτού. Είναι η αυστηρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί και συχνά ονομάζεται «η εσχάτη των ποινών». Στην Ελλάδα, η θανατική ποινή καταργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1993 από την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου (υπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κουβελάκης, νόμος 2172/1993, άρθρο 33, παράγραφος 1, ΦΕΚ Α΄ 207), κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη συνταγματική αναθεώρηση του 2001.

Όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν πλέον καταργήσει την θανατική ποινή, αλλά συνεχίζει να εφαρμόζεται σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, και πολλά κράτη του μουσουλμανικού κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής: Με ανοιχτά παράθυρα, ταυτότητα και χρονόμετρο (pic)

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.