Φονικό στα Γλυκά Νερά – «Είδα ένα παλιό Audi με τρία άτομα μέσα» (video)

featured image

Ένας κάτοικος που μένει στα Γλυκά Νερά μίλησε για ένα παλιό Audi που είδε στην περιοχή, δύο φορές και του έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχε ξαναδεί ποτέ εκεί. Μάλιστα είπε ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν τρία άτομα.

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των εντατικών ερευνών για των εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν, τα δυο ειδικά κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής αποτελούμενα από τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών και του Διαρρηκτών ξεσκονίζουν τους εκατοντάδες φακέλους των ληστρικών εισβολών σε σπίτια προκειμένου να εντοπίσουν σεσημασμένους ληστές που δεν έχουν διστάσει να βασανίσουν τα θύματα τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερες από 300 υποθέσεις ληστειών, διαρρήξεων και κλοπών.

Μάλιστα εξετάζουν υποθέσεις εκτός από την Αττική όπως από την Κόρινθο αλλά και την Χαλκίδα.

Αναζητούν τα κοινά στοιχεία. Δηλαδή την άσκοπη χρήση βίας, την παρουσία τριών ατόμων αλλά και όμοια χαρακτηριστικά με την σωματοδομή των δολοφόνων της Καρολάιν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως από την πρώτη ανάλυση των φακέλων οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φαίνεται να έχουν εστιάσει σε περισσότερες από 10 ληστείες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε άτομα που στο παρέλθουν έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις.

Μία σοβαρή μαρτυρία έφτασε στην εκπομπή λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.


Η γυναίκα που κάλεσε στο «Τούνελ» ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σ’ ένα ATM.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής: Με ανοιχτά παράθυρα, ταυτότητα και χρονόμετρο (pic)

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Γειτόνισσα και φίλη του θύματος μίλησε στην εκπομπή για το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα, αλλά και για τη γλυκιά Καρολάιν.

«Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι. Τον λάτρευε τον άντρα της και τη λάτρευε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένα ώριμο, συγκροτημένο και χαμογελαστό κορίτσι. Διαχειριζόταν τα πάντα με μία ηρεμία. Είχαμε καθημερινή και πολύ καλή επικοινωνία γιατί αγαπούσαμε και φροντίζαμε και οι δύο τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν ένας άγγελος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νεκρά – Αλβανοί ή Ρομά οι δράστες; Το λάθος που τους κάρφωσε

«Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν».

Στην εκπομπή έφτασαν μαρτυρίες από τη γειτονιά που έδειχναν πως τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες πριν τη δολοφονική επίθεση, κάποιοι κινούνταν ύποπτα, σαν να χαρτογραφούσαν το χώρο.

Τηλεθεατές τέθηκαν στη διάθεση των Αρχών για να καταθέσουν όλα όσα παρατήρησαν για τα ύποπτα άτομα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.