Χάλασε τον γάμο της γιατί έμαθε οτι η μαμά της πλήρωνε τον γαμπρό (pics)

featured image

Το κουβάρι της απίθανης ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν η νύφη άρχισε να έχει αμφιβολίες από τα πολλά έξοδα που έκαναν οι γονείς της.

Συνήθως οι γάμοι χαλάνε επειδή κάποιοι από τους γονείς των δύο οικογενειών δεν θέλουν τον γαμπρό ή τη νύφη. Σε αυτή την ιστορία όμως που έφερε στην δημοσιότητα το Buzzfead, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς το μυστήριο δεν έγινε ποτέ, επειδή η μητέρα της γυναίκας αποδείχθηκε οτι είχε πληρώσει τον γαμπρό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα αυτού του όχι και τόσο συνηθισμένου περιστατικού από την αρχή. Το Buzzfead ζήτησε από τους αναγνώστες του να μοιραστούν τους λόγους που έχουν ακυρώσει τον γάμο τους…

Αυτός που ξεχώρισε ήταν μίας κοπέλας, η οποία δέχθηκε πρόταση από έναν άνδρα μετά από ραντεβού δύο μηνών. «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που όταν μου ζήτησε να παντρευτούμε με ένα τεράστιο διαμάντι, είπα ναι. Δεν είχα τίποτα να χάσω», έγραψε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως όταν ρώτησε τον αγαπημένο της για το μήπως είναι λίγο νωρίς για να κάνουν ένα τέτοιο βήμα, εκείνος έλεγε πως έπρεπε να γίνει επειδή είναι πολύ ερωτευμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής: Με ανοιχτά παράθυρα, ταυτότητα και χρονόμετρο (pic)

ΟΚ, λογική απάντηση και διόλου απίθανο να πραγματική. Ειδικά αν έχεις γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σου…


Οι πρώτες υποψίες

Μόλις λοιπόν το ανακοίνωσε στους γονείς της, εκείνοι άρχισαν να ξοδεύουν μεγάλα ποσά χρημάτων για ακριβό φόρεμα, για την εκδήλωση του γάμου και γενικώς για ότι είχε να κάνει με την μεγάλη ημέρα.

Κάπου εκεί άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, καθώς η οικογένειά της δεν ήταν ιδιαίτερα πλούσια. Έτσι είπε να το ψάξει λιγάκι και κατάφερε να εντοπίσει το μαγαζί από όπου και αγοράστηκε το δαχτυλίδι με το διαμάντι. Φτάνοντας εκεί, οι ανησυχίες της επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο υπάλληλος θυμόταν την ημέρα που το πούλησε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νεκρά – Αλβανοί ή Ρομά οι δράστες; Το λάθος που τους κάρφωσε

Μόνο που αυτό έγινε πριν καν γνωρίσει τον υποψήφιο σύζυγό της, με την αγορά μάλιστα να μην γίνεται από αυτόν, αλλά από την μητέρα της.

«Ο υπάλληλος του καταστήματα μου είπε το δαχτυλίδι ήταν μοναδικό και θυμήθηκε όταν το πούλησε. Όπως αποδείχθηκε δεν το αγόρασε ο υποψήφιος σύζυγός μου, αλλά η μαμά μου. Και το έκανε ένα μήνα πριν ξεκινήσουμε να βγαίνουν», ανέφερε.

Τι είχε συμβεί; Η μητέρα της ήταν απελπισμένη για να βρει γαμπρό για την κόρη της και μέσω ενός γνωστού της, βρήκε αυτό τον άνδρα, τον οποίο πλήρωσε για να βγει μαζί της. Όχι μία φορά, αλλά σε κάθε ραντεβού έκαναν, το οποίο περιελάμβανε αρκετά ακριβά εστιατόρια.

Γιατί όμως η συγκεκριμένη μαμά ήταν τόσο απελπισμένη; «Πριν από ένα χρόνο τους είχα ανακοινώσει πως είμαι bisexual και αναρωτιέμαι αν όλο αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι ήθελε να με βλέπει μαζί με άνδρα και όχι με γυναίκα», συμπλήρωσε. Κάτι που μάλλον πρέπει να ισχύει, καθώς όπως αποκαλύπτει στο τέλος της ιστορίας της, τώρα που βγαίνει με μία γυναίκα, η μητέρα της δεν της μιλάει.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.