Ελένη Ψιχούλη: "Έφυγε νωρίς από καρκίνο - Αυτό μου έμαθε να είμαι ταπεινή"

featured image

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της φίλου που την στιγμάτισε, αλλά και πως βιώνει την πανδημία.

Η ιδέα του θανάτου μαθαίνει στην Ελένη Ψυχούλη να είναι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια

«Είναι κι η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ότι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μου μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω ευχαριστώ γιατί θα νικήσει ο θάνατος αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή», υπογράμμισε.


Αναφερόμενη στην πανδημία υπογράμμισε: «Όταν τελειώσει η πανδημία θα μας αφήσει ένα μετατραυματικό επεισόδιο στην κοινωνία. Ο κόσμος ζει σε μια γραμμή. Δεν ξέρουμε αν θα αρρωστήσουμε και αν θα ζούμε αύριο. Είμαστε σε στενή επαφή με τον θάνατο, αλλά αυτό σε απελευθερώνει και μπορείς να μιλήσεις εύκολα για πράγματα που δεν θα μιλούσες».

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.