Η ξεχωριστή οικογένεια που δημιούργησαν τρεις μπαμπάδες και ένα 3χρονο παιδί

featured image

Τρεις μπαμπάδες και ένα μωρό – Τρεις ομοφυλόφιλοι άνδρες από την Καλιφόρνια έγραψε ιστορία το 2017 όταν έγιναν η πρώτη οικογένεια στην πολιτεία που έχει τρία ονόματα γραμμένα στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους.

Ο αγώνας ήταν μεγάλος, το αναπαραγωγικό ταξίδι μακρύ και η νομική μάχη δύσκολη για να γίνουν μπαμπάδες στην Piper, που είναι σήμερα 3 ετών.

Όλη αυτή η περιπέτειά τους περιγράφεται σε ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και γράφτηκε από έναν από τους μπαμπάδες, τον Dr. Ian Jenkins.

Όπως γράφει στο βιβλίο « Τρεις μπαμπάδες και ένα μωρό », τόσο ο ίδιος όσο και οι σύντροφοί του, Jeremy Hodges και Dr. Alan Mayfield, δεν βλέπουν τίποτα τα ασυνήθιστο στην οικογένειά τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης και τον γιο τους, Parker.

«Το γεγονός ότι η Piper έχει τρεις γονείς δεν είναι μεγάλο πράγμα. Κι εγώ έχω τρεις γονείς, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τη θετή μου μαμά και κανείς δεν το θεωρεί σπουδαίο», γράφει ο Jenkins, «κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως κάνουμε άπειρο σεξ ή ότι είμαστε ανισόρροποι και κάνουμε τρελά πράγματα. Αλλά είμαστε εντελώς συνηθισμένοι».

Τρεις μπαμπάδες και ένα μωρό – Η ιστορία τους

Ο Jenkins γνώρισε τον ψυχίατρο Mayfield στη Βοστόνη, όταν έκαναν την ειδικότητά τους. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 8 χρόνια όταν μπήκε στο κάδρο ο Hodges, αρχικά ως φίλος και ως εραστής και των δύο αργότερα.

Πέντε χρόνια μετά, οι τρεις τους άρχισαν να κάνουν σχέδια για οικογένεια. Ξόδεψαν πάνω από 120.000 δολάρια σε νομικά έξοδα, συμβόλαια και άλλες περιπέτειες μέχρι να καταφέρουν να βρουν παρένθετη μητέρα.

Και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα δυσκολία: καθένας τους έπρεπε να υιοθετήσει το έμβρυο ξεχωριστά, ώστε να έχουν όλοι δικαιώματα κηδεμόνα στο μωρό. Ήταν οι πρώτοι στην Καλιφόρνια και το πράγμα δεν ήταν εύκολο.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.