Δάκρυα απεγνωσμένου κτηνοτρόφου στη Μυτιλήνη: «Κλέβουν και σφάζουν τα ζώα μας»

featured image

Απεγνωσμένος κτηνοτρόφος: Ο Φώτης Γιούνης είναι απεγνωσμένος. Ο ίδιος έχει φτάσει στα όριά του από τις συνεχόμενες λεηλασίες. Ο Έλληνας κτηνοτρόφος από τη Μυτιλήνη έχει εκτροφείο ζώων στο Καρά Τεπέ. Μάλιστα, απευθύνει έκκληση για τις κτηνωδίες που λαμβάνουν χώρα κοντά στη δομή μεταναστών.

Ο κτηνοτρόφος, μιλώντας στο nisi.gr, καταγγέλλει ότι μετανάστες εισέβαλλαν στο εκτροφείο του και έσφαξαν κατσίκια και πρόβατα. Ο ίδιος μάλιστα περιγράφει ότι βρήκε υπολείματα από τα σώματα των ζώων που έσφαξε η συμμορία, ενώ τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων βρέθηκαν σε ρέμα δίπλα από το χωράφι του.

Οι δηλώσεις του απεγνωσμένου κτηνοτρόφου της Μυτιλήνης. Όσα ανέφερε, ο κτηνοτρόφος:


Με οργή και δάκρυα στα μάτια, ο κτηνοτρόφος που ζει την οικογένειά του από τα λίγα ζώα που συντηρεί στο μικρό κοπάδι του, ζητά απαντήσεις για το πώς οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι με μαχαίρια και προκαλούν φθορές στις περιουσίες των ντόπιων κατοίκων: «Αναρωτιέμαι, βλέπουν κάποια άτομα με μεγάλες σακούλες κρέας, πάνω από 100 κιλά, δεν τα ελέγχουν; Δεν ψάχνουν να βρουν από πού προέρχεται το κρέας; Είμαι σε απόγνωση. Μου προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση των μαχαιριών» δήλωσε ο απεγνωσμένος κτηνοτρόφος.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τις δηλώσεις του Έλληνα κτηνοτρόφου:

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.