Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεπιθύμητος και στην Κόρινθο - Έγραψαν συνθήματα στο εξοχικό του

featured image

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πλέον ανεπιθύμητος και στην Κόρινθο, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό αποδεικνύουν τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στο εξοχικό του.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι της περιοχής δεν θέλουν να δουν μπροστά τους τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος συναδέλφων του, οι οποίες έγιναν.

Συνθήματα αγανάκτησης από άγνωστους στην εξοχική κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη

Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», κάποιοι έγραψαν συνθήματα εναντίον του ηθοποιού στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας του Φιλιππίδη στο Σοφικό, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την αρρωστημένη δράση του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Προφανώς, ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε για το τι έγινε, αφού τα συνθήματα καλύφθηκαν άμεσα από μαύρη μπογιά, ώστε να μην είναι εμφανή στους περαστικούς.

Εξοχικό Φιλιππίδη συνθήματα


Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το θέμα της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού απασχολεί αρκετούς ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς κάποιοι εξ αυτών είχαν εργαστεί εκεί, όμως, ο ηθοποιός σταμάτησε απότομα να πηγαίνει εκεί, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» πολλές εργασίες για την ολοκλήρωση της πολυτελούς κατοικίας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανεπιθύμητος και στα Ιωάννινα

Το ίδιο έχει συμβεί και στην περιοχή των Ιωαννίνων, τόπος καταγωγής του ηθοποιού, καθώς αρκετοί κάτοικοι όταν ξέσπασε το θέμα με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, μέσω των social media θεωρούσαν τον ηθοποιό ανεπιθύμητο στην περιοχή τους.

Εξοχικό Φιλιππίδη συνθήματα

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.