Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εξαλλος ο Αλέξης Κούγιας της έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής

featured image

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει από χθες την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, μίλησε στον αέρα του Happy Day και ήρθε σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για τον Αλέξη Κούγια στόχος είναι η Λίνα Μενδώνη και ο Δημήτρης Λιγνάδης ένας αριθμός

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε: «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκοψε τον Αλέξη Κούγια για διευκρινήσεις


Τότε ήταν που αντέδρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αφού ζήτησε συγγνώμη που παρεμβαίνει στο λόγο του, θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Τότε ο Αλέξης Κούγιας, φανερά ενοχλημένος από την παρέμβασή της, υπογράμμισε: «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε» και συνέχισε να μιλάει επί του θέματος, όπου αναφέρθηκε στους μηνυτές του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας ότι «εμφανίστηκαν με τα αρχικά των ονομάτων τους στα Μέσα και κονιορτοποιούν τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με αυτόν τον τρόπο».

Η αντιπαράθεση Αλέξη Κούγια και Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απόκρυψη των ονομάτων των μηνυτών

Στο σημείο αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη αμέσως και του είπε πως αυτό συμβαίνει για λόγους προσωπικών δεδομένων.

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.