Εβελίνα Βαρσάμη: Η γυναίκα πρότυπο που στάθηκε «βράχος» πίσω από το θαύμα ζωής του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

featured image


Ο Κωνσταντίνος Aγγελίδης από τα Χριστούγεννα του 2017 που είχε το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του δίνει μια μεγάλη μάχη για να καταφέρει να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Όλα αυτά τα χρόνια, ακοίμητος φρουρός στο πλευρό του, η σύζυγός του Εβελίνα Βαλσάμη που έκανε και κάνει μεγάλο αγώνα για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Η ΚΥΡΙΑ Βαρσάμη απέδειξε τι θα πει σύζυγος, γυναίκα και άνθρωπος, αφού λεπτό δεν το έβαλε κάτω και ακόμα και όταν της είπαν ότι ο σύζυγός της πολύ δύσκολα θα επανέλθει ήταν εκεί και πίστευε στο θαύμα. 6 χρόνια πόνου, δυστυχίας αλλά και μεγάλου αγώνα. Ο Κωνσταντίνος τα κατάφερε και το οφείλει αυτό και στη συζυγό του, που του έδινε κουράγιο, ακόμα και όταν εκείνος δεν είχε «επαφή». Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μπορεί να αγκαλιάσει ξανά το παιδί του και η γυναίκα του είναι η νούμερο ένα υπεύθυνη γι’ αυτό.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τροχαίο λίγο πριν από τα γενέθλιά του

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων του 2017, όταν ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του. Τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017 επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος τότε παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.Ακολούθησαν πολλά χειρουργεία και αμέτρητες μέρες νοσηλείας, με τους πιο απαισιόδοξους να πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει να επανέλθει. Αυτή, όμως, που πίστευε από την πρώτη στιγμή ότι ο Κωνσταντίνος θα γίνει καλά για να σταθεί δίπλα στο γιο τους ήταν η σύζυγός του, που έδωσε το δικό της αγώνα και η πίστη της τη δικαίωσε.

Οι μέρες που πέρασαν δεν ήταν εύκολες. Ο παρουσιαστής μετά το τροχαίο έκανε ένα χρόνο να δει το γιο του. Στα γενέθλιά του (26/12/2018), η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη είχε περιγράψει τη συγκινητική στιγμή όταν ο γιος τους Αλέξανδρος πήγε στο κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» και είδε πρώτη φορά τον πατέρα του μετά το τροχαίο.

Η περιπέτεια υγείας της μητέρας του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έξι χρόνια πριν από το τροχαίο του, είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του, η οποία έμεινε σε κώμα επί δεκατέσσερα χρόνια έπειτα από ατύχημα. Μιλώντας, το 2011, στην εκπομπή «Μίλα», είχε αναφερθεί στο ατύχημα, λέγοντας πως η μητέρα του έπεσε από μηχανάκι και χτύπησε στο κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η εικοσάωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της.

Επί έξι μήνες, η μητέρα του βρισκόταν στην Εντατική και υποστηριζόταν από ιατρικά μηχανήματα. Κατόπιν κι επί δεκατέσσερα χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση και τη φρόντιζαν εκείνος και η αδερφή του. «Το χτύπημα σαν χτύπημα ήταν τόσο λίγο, που αν είχε μπει εγκαίρως στο χειρουργείο, θα ήταν μια χαρά» είχε δηλώσει τότε ο Κωνσταντίνος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.