Έρχονται τα πρώτα χιόνια - Δείτε τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο

featured image


Έρχεται ο χειμώνας, όπως φαίνεται και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένονται και χιόνια σε κάποιες περιοχές.

Μάλιστα ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε μια ανάρτηση με βίντεο, στο οποίο αναφέρεται στην εξέλιξη του καιρού.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, και το Σάββατο θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη και χιόνια στα πολύ ορεινά της Βόρειας Ελλάδας.

Η ανάρτησή του

«Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε καλές ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει να βρέχει κυρίως στα δυτικά και το Σάββατο θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη και χιόνια στα πολύ ορεινά της Βόρειας Ελλάδας».Μαρουσάκης: «Πρόβα χειμώνα»

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνουμε «πρόβα χειμώνα» στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθώς αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, που θα συνοδευθεί από βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Σε ορισμένες περιοχές θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια στα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, αυτό οφείλεται στη μετατόπιση μίας πολύ ψυχρής αέριας μάζας από την κεντρική Ευρώπη που θα φέρει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας τα πρώτα χιόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.