Ανατροπή: Τι ψάχνει τώρα ο Εισαγγελέας για τον θάνaτο της 24χρονης από ηλεκτροπλnξία στη Θεσσαλονίκη

featured image


Προκαταρκτική έρευνα εισηγείται ο εισαγγελέας αναφορικά με τον θάνατο της 24χρονης κοπέλας από ηλεκτροπληξία στις 25 Οκτωβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη.

Όπως προαναφέραμε, στις 25 Οκτωβρίου 2023, η 24χρονη κοπέλα εντοπίζεται νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος που διέμενε στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατός της αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία, ενώ η εισαγγελική παραγγελία κινείται προς την κατεύθυνση αναζήτησης τυχόν ποινικών ευθυνών.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να διεξαχθεί έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της θανατηφόρας έκθεσης καθώς και οποιαδήποτε άλλη πράξη (κατά ζωής) προκύψει από την έρευνα.

Ο Εισαγγελέας στο επίσημο έγγραφο που αποστέλλει στην Ασφάλεια, ζητά να προσκομιστούν οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης και αυτοψίαςη ιατροδικαστική έρευνα και τα διαθέσιμα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα πλαίσια διεξαγωγής της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν με την ιδιότητα του μάρτυρα οικείοι της άτυχης 24χρονης.Τη σορό της νεαρής κοπέλας είχε εντοπίσει ο 54χρονος σύντροφός της, με τον οποίο και συζούσε. Ο ίδιος είχε φύγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα προκειμένου να αγοράσει ζωοτροφές. Όταν επέστρεψε, βρήκε την 24χρονη αναίσθητη, οπότε ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν στη ζωή, αυτό δεν στάθηκε δυνατό.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου που ανέλαβαν τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της κοπέλας, ο 54χρονος αναφέρθηκε στο σενάριο της ηλεκτροπληξίας, το οποίο και επιβεβαιώθηκε ιατροδικαστικά (περιγράφεται «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος»). «Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο 54χρονος σύντροφός της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.