Νεκρή 34χρονη που ανακάτεψε 2 υλικά για να καθαρίσει το μπάνιο – «Μηv το κάvετε ποτέ» ξεσπά η μάνα της

featured image

Τραγική κατάληξη είχε μία 34χρονη γυναίκα, η οποία ξεψύχησε 4 ημέρες αφού κατέρρευσε στο σπίτι της στο Feltham του Λονδίνου. Η άτυχη κοπέλα, είχε μόλις τελειώσει με το καθάρισμα του μπάνιου, όταν ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται δύσπνοια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της πιθανότατα επειδή καθάριζε το μπάνιο με χλωρίνη, την οποία είχε αναμείξει με άλλα καθαριστικά, με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις από την χημική αντίδραση να της προκάλεσαν θανατηφόρο άσθμα. Η κοπέλα δεν φορούσε ούτε προστατευτική μάσκα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Την ώρα εκείνη έτυχε στο σπίτι της να βρίσκεται και ο εργοδότης της, Peter Seferi, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Την κάλεσα και της είπα ότι θα περνούσα να την πάρω από το σπίτι σε 5 λεπτά. Μου απάντησε: ‘Καθαρίζω μια στιγμή το μπάνιο και κατεβαίνω’. Έφτασα εκεί νωρίτερα. Η μυρωδιά του καθαριστικού ήταν τρομερά έντονη, τόσο που με ενόχλησε στο στήθος. Έπειτα από λίγο βγήκε και μιλούσαμε κανονικά».

Μέσα σε μερικά λεπτά, ωστόσο, η Seymour άρχισε να δυσκολεύεται να ανασάνει και ζήτησε από τον Seferi να καλέσει ασθενοφόρο. Όταν κατέρρευσε, εκείνος άρχισε να της κάνει CPR, όμως μάταια. Η κοπέλα τοποθετήθηκε αργότερα σε τεχνητό κώμα και πέθανε 4 ημέρες μετά.

Η έκκληση της μητέρας της


Καταρρακωμένη η μητέρα της, Julie Felon, δήλωσε μερικές ημέρες αργότερα, ότι η πυροσβεστική που επίσης βρέθηκε στον χώρο επιβεβαίωσε ότι η 34χρονη είχε αναμείξει 2 καθαριστικά στον κουβά: Χλωρίνη και ένα καθαριστικό τουαλέτας. Καλεί, λοιπόν, όλους να μην κάνουν ανάλογο λάθος και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τον καθαρισμό με τόσο ισχυρά προϊόντα.


Τι να προσέχετε όταν καθαρίζετε με χλωρίνη

Τους τελευταίους μήνες η χρήση της χλωρίνης έχει αυξηθεί σημαντικά σε κάθε νοικοκυριό, γι’αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Οι ειδικοί προειδοποιούν, ότι δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύουμε την χλωρίνη με άλλα καθαριστικά, καθώς μπορεί να προκύψουν χημικές αντιδράσεις που οδηγούν στην έκλυση αερίων χλωρίου και υδροχλωρικού οξέως, οι οποίες μπορεί είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό.

Επίσης, η χλωρίνη δεν πρέπει να συνδυάζεται ούτε με ξύδι!

Η χλωρίνη χρησιμοποιείται αδιάλυτη μόνο στη λεκάνη της τουαλέτας και στους νεροχύτες -για τις υπόλοιπες επιφάνειες του σπιτιού πρέπει να διαλύεται σε νερό.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να φοράμε ειδικά γάντια, ενώ καλό είναι να φοράμε και μάσκα όταν τη χρησιμοποιούμε ευρέως.

Τέλος, πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καθαριστικό είναι σημαντικό να διαβάζετε τις οδηγίες στη συσκευασία!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοκάρει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Δείτε τι συνέβη μετά το τσίμπημα της μωβ μέδουσας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” Trash – Άγριο κράξιμο στην παραγωγή για την τούρτα γάμου σε Μαρτίκα και Βρισηίδα

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.