Προκαλεί με δηλώσεις της η Τουρκάλα που έπαιζε στη «Λούφα και Παραλλαγή»: «Αν χρειαστεί, ας μπούμε στα ελληνικά νησιά» (vid)

featured image
«Τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά» τόνισε μιλώντας σε εκπομπή η πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ.

H ηθοποιός της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και πρώην σύζυγος του επίσης ηθοποιού Γιώργου ΣεϊταρίδηΤουχτσέ Καζάζ, προκάλεσε με δηλώσεις της σε τουρκικό Μέσο.

Μεταξύ άλλων εκφράζει την άποψη ότι «θα πρέπει τα σύνορα να χαραχθούν ξανά» και μάλιστα τόνισε πως «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα».

Σε συνέντευξή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά «για κάποιο λόγο» ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.


H γνωριμία της με τον Γιώργο Σεϊταρίδη

Η Τουχτσέ Καζάζ είχε γνωριστεί με τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, στα γυρίσματα της σειράς το 2005 και μάλιστα είχε ασπαστεί τον χριστιανισμό για να παντρευτούν. Μετά τον χωρισμό τους είχε πει πως ήταν λάθος να απαρνηθεί την θρησκεία της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.