Αναστασία Τερζή: Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανοίγει beauty salon στο εμιράτο της χλιδής

featured image

Το Terzis Travel κάνει επαγγελματική στάση στο Ντουμπάι, με την εκρηκτική τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή να αποδεικνύεται εξπέρ όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στις μπίζνες! Αν και θα μπορούσε κάλλιστα να ανοίξει ταξιδιωτικό γραφείο, μια και τα ταξίδια τα παίζει στα δάχτυλα, έχοντας γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο, εκείνη αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο εμιράτο της απόλυτης χλιδής στον χώρο της ομορφιάς, ανοίγοντας beauty salon στη μαρίνα της πόλης όπου ο πλούτος περισσεύει!

Η Αναστασία Τερζή όχι μόνο αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί, κάνοντας έτσι την πρώτη της επιχειρηματική της κίνηση, αλλά και να γίνει κάτοικος του εμιράτου, θέλοντας έτσι να δώσει όλο της το είναι στη νέα επαγγελματική σελίδα της ζωής της!


Όπως μάθαμε, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τους χιλιάδες ακολούθους στο Instagram είναι ενθουσιασμένη με το όλο εγχείρημα, και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού έχει βαλθεί να αποδείξει πως και στο επιχειρείν θα τα πάει περίφημα, τολμώντας αυτό που δεν έχει κάνει καμία άλλη συνάδελφός της, και μάλιστα εκτός έδρας και όχι στην Ελλάδα!


Οι επενδύσεις

Αυτά θα βλέπει ο υπουργός Ανάπτυξης, που συνεχώς καλεί επιχειρηματίες από το εξωτερικό να επενδύσουν στη χώρα μας, και θα αναρωτιέται γιατί κάποιοι συμπατριώτες μας αποφασίζουν, όπως η Τερζή, να επενδύσουν εκτός συνόρων και δη στο Ντουμπάι! Ε, πώς να κρατήσεις τα έξυπνα επιχειρηματικά μυαλά εντός συνόρων;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.