«Έτρωγε μόνο μπουνιές όλο το βράδυ» απάντησε στον Snik ο Light

featured image

Τα έβαλε και με τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα, υποστηρίζοντας ότι διαστρέβλωσαν την αλήθεια

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η βίαιη διαμάχη των τράπερ Light και Snik, που συνεχίζεται μετά το ξύλο που έπεσε κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards, με εκατέρωθεν μαγκιές μέσω των social media.

O Light απάντησε στον Snik που βγήκε στο Instagram και δήλωσε ότι «όποιος σηκώνει χέρι κόβεται…»! Και με δικά του stories ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος:

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν. Δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε».Τα έβαλε και με τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα, υποστηρίζοντας ότι διαστρέβλωσαν την αλήθεια και πρόσθεσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.