Η πρώτη αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου μετά το ξύλο στα βραβεία MAD

featured image

«Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε» λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του καβγά

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε την λύπη της για όσα συνέβησαν χθες στα βραβεία MAD VMA 2022.

Η αγαπημένη σταρ της ελληνικής ποπ, η οποία αποχώρησε από την εκδήλωση μετά τον δεύτερο καβγά ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light, χωρίς να πάρει το βραβείο της, τονίζει ότι το λιγότερο που όφειλε να κάνει, ήταν να απομακρυνθεί από το σημείο της έντασης για να γλιτώσει τα χειρότερα. 

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του άγριου καβγά και φυγαδεύτηκε από την κερκίδα των VIP, μόλις λίγα λεπτά προτού ανέβει στη σκηνή για να βραβευτεί.


Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει…


Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. 

Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. 

Όχι στη βία. Όχι στο μίσος

Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας» κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.