Μπουμπούκι - Αυτός είναι ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

featured image

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών του στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Γεροντή του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες σχετικές με την δράση του να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413, με εξασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 8 μαθητές τους (7 αγόρια και 1 κορίτσι) κατήγγειλαν τον προπονητή τους για σεξουαλική παρενόχληση, από το 2014 ως και το 2021 και ειδικότερα κατά την διάρκεια των αποστολών για αγώνες εκτός Κρήτης. 


Οι μαθητές του κατήγγειλαν μεταξύ άλλων ότι ο 46χρονος τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος παρακολουθούσε πορνό, φορώντας μόνο το μποξεράκι του, ενώ το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο προπονητής την «στρίμωξε» και την θώπευσε.

Στο σπίτι του 46χρονου πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του για παράνομη οπλοκατοχή.

Από πλευράς του, ο προπονητής υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και ενορχηστρωμένες. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.