«Με κατηγορούν άδικα» – Νέο ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή – Στο στόχαστρο οι ιατροδικαστές

featured image

«Αλλάζουν αυτά που λένε σε σχέση με χθες, αλλά χθες, αλλά σήμερα, και ίσως άλλα αύριο»

Μια ακόμη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες κρατείται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο «δείχνει» ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο.

Σύμφωνα με το Star, η 33χρονη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε πως κατηγορείται άδικα και πως θέλει να μάθει την αλήθεια:

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα.Θέλω να μάθω την αλήθεια».

«Αλλάζουν αυτά που λένε σε σχέση με χθες, αλλά χθες, αλλά σήμερα, και ίσως άλλα αύριο»

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, σχολίασε πως «όσο περισσότερο ακούμε τους ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους να μιλούν για την απώλεια αυτών των παιδιών, τόσο περισσότερο μπερδευόμαστε», αναφερόμενος στον πόλεμο δηλώσεων ανάμεσα στην ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα και την παθολογοανατόμο Αντιγόνη Μητσέλου.Σύμφωνα με τον κ.Παπαδόπουλο, η υπεράσπιση δεν έχει λάβει το πόρισμα των Καρακούκη-Καλόγρηα: «Είμαστε οι τελευταίοι μάλλον που θα το μάθουμε. Ένα πόρισμα για το οποίο όλοι μιλούν γι’ αυτό, αλλά εμείς δεν το έχουμε στα χέρια μας για να μπορούμε να το σχολιάσουμε …  ένα χάος σχετικά με την απώλεια των δύο παιδιών».

Συμπλήρωσε ακόμα για τον πόλεμο δηλώσεων: «Υπάρχουν πάρα πολλές παρατηρήσεις που έχει κάνει η Ρούλα σε σχέση με τις δηλώσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων σε σχέση με αντιφάσεις που σημειώνουν σε πράγματα που έχουν ειπωθεί νωρίτερα. Αλλάζουν αυτά που λένε σε σχέση με χθες, αλλά χθες, αλλά σήμερα, και ίσως άλλα αύριο».

Σε ότι αφορά την σχεδόν δεκάωρη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της αδελφής της είπε: «Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι δέχθηκε να απαντήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα ερωτήματα που της ετέθησαν. Ρωτήθηκε από την παιδική της ηλικίας μέχρι και τις μέρες που βιώνουμε σήμερα, για όλη την πορεία και σχέση του ζευγαριού και την ημέρα του θανάτου της Ίριδας».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.