Θυμάστε τον Κατμαν; Δείτε τον σήμερα!

featured image

Ο Κάτμαν θέλησε να ασχοληθεί και με την πολιτική. Ήταν υποψήφιος του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων για το νομό Αιτωλίας-Ακαρνανίας στις ευρωεκλογές του 2009 μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος Δημοσθένη Βέργη. Η ομιλία του μεταδόθηκε ζωντανά στην εκπομπή “Τα Παρατράγουδα” της Αννίτας Πάνια από την πλατεία Κολωνακίου στην Αθήνα, αλλά τελικά δεν εξελέγη.

Η αδερφή του Νίκου Κατέλη στο «Χρυσό Κουφέτο»

Ο Νίκος δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος από την οικογένεια Κατέλη που είχε προβληθεί τηλεοπτικά σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια, καθώς και η μικρότερη αδερφή του, Παναγιώτα είχε βρεθεί πριν από μερικά χρόνια στο “Χρυσό Κουφέτο”, αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο.

Όπως είχε πει τότε η κοπέλα από το Μεσολόγγι με την εξαιρετική ομοιότητα με τον Κάτμαν, ήταν 23 ετών, πρώην αρραβωνιασμένη και μητέρα ενός παιδιού. Ασχολείτο με τα οικιακά και αναζητούσε έναν σύντροφο εργατικό. Τότε ένας άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης είχε τηλεφωνήσει και είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Παναγιώτα, όμως η ιστορία αυτή έχει άγνωστη κατάληξη.


Σήμερα ο Κάτμαν δεν θυμίζει σε πολύ τον άνδρα που είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια μέσω των εκπομπών της Αννίτας Πάνια. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο ίδιος έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ τα μαλλιά του είναι πλέον λευκά.


Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Νίκος Κατέλης πλέον έχει επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Μεσολόγγι. Συγκεκριμένα ζει στο χωριό Νεοχώρι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2011 αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με το ζάχαρό του και είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ούτε η Αννίτα δεν θα τον αναγνώριζε – Δείτε πως είναι σήμερα ο Κάτμαν




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.