Στιγμή αμηχανίας στο X-Factor: Ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε τον Ανδρέα Γεωργίου στο στόμα

featured image

Πρεμιέρα με special καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη έκανε σήμερα το X-Factor στο Mega με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου.

Αν και τις προηγούμενες μέρες έγινε ντόρος για την αναμενόμενη εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη, φαίνεται πως την παράσταση «έκλεψε» ο Στέλιος Ρόκκος. Συγκεκριμένα, στην έναρξη του show, ο Ανδρέας Γεωργίου ήρθε στη σκηνή και καλωσόρισε τους τηλεθεατές και κριτές.


X-Factor: Η στιγμή που ο Στέλιος Ρόκκος αιφνιδίασε τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο ίδιος ανέφερε: «Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη! Καλωσήρθατε στο X Factor και στο live show το πρώτο! Μα τι απίστευτος παλμός είναι αυτός, τι ενέργεια είναι αυτή; Παιδιά σας χρειάζομαι απόψε για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Το πρώτο μας live δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο αφού η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις ομάδες τους φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου και στη συνέχεια φώναξε τους τέσσερις κριτές του show Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο.


Ο τελευταίος όμως κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ανδρέα Γεωργίου δίνoντάς του ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. «Στέλιο, με φίλησες στο στόμα» είπε ο παρουσιαστής με τον τραγουδιστή να μη δίνει σημασία και να κατευθύνεται στη θέση του.

Δείτε το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.