«Αχ συγγνώμη, δεν υπονοούσα κάτι, τι ξεφτίλα»: Είπε στον αέρα αuτό που δεν έπρεπε η Κατερίνα Καινούργιου

featured image

Μπέρδεψε μία παροιμία η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, όταν την ενημέρωσαν για το πως είναι πραγματικά η φράση.

Συγκεκριμένα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης του “Yes I do”, μετά την επιβεβαίωση και της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής από την παρουσιάστρια

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλοντας να σχολιάσει τη φανερή ευτυχία της Παναγιώταρου σχολίασε αρχικά: «Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει πει. Οι συνεργάτες που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής θέλησαν να διακόψουν την παρουσιάστρια, όταν αντιλήφθηκαν τι είπε.Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Είναι κακό;» και εν συνεχεία αφού την ενημέρωσαν τι ακριβώς είπε, απάντησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη». Η ίδια στη συνέχεια φανερά αμήχανη από το λάθος που έκανε, ξεκαθάρισε πως αυτό που εννοούσε είναι πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι πραγματικά ευτυχής και φαίνεται από το πρόσωπό της.

Δείτε το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.