«Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή»: Το προσβλητικό σχόλιο στην Σοφία Μουτίδου και η αποστομωτική της απάντηση

featured image

Η Σοφία Μουτίδου έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν διστάζει να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται συνεχώς στο διαδίκτυο.

Η Σοφία Μουτίδου είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο εγχώριο YouTube. Ανάμεσα σε πολλά μηνύματα, η ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπη αρκετές φορές με επικριτικά και προσβλητικά σχόλια, στα οποία συχνά επιλέγει να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

Η ίδια ακόμη, χρησιμοποιεί αρκετά τα social media και στις τελευταίες της αναρτήσεις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα ακόμη προβλητικό σχόλιο που δέχτηκε, όταν προώθησε το νέο της βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μήνυμα που έλαβε από χρήστη της πλατφόρμας, ο οποίος της έγραψε:


«Αναμασημένα αστεία δηλαδή. Εντάξει, την έχεις εύκολη εσύ την αρπαχτή. Μισή ώρα το πρωί με τον καφέ προετοιμασία και έτοιμη η “παράσταση”. Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στη σκηνή να ξεράσουνε όλοι».


Σε αυτό η Σοφία Μουτίδου απάντησε, χωρίς να χάνει το χιούμορ της.

Αντιθέτως, άδραξε την ευκαιρία και προώθησε την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, γράφοντας κάτω από το μήνυμα του άνδρα που την κατέκρινε:

«Για αναμασημένα αστεία εισιτήρια εδώ», προσθέτοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Στο σχόλιο της ηθοποιού απάντησε επίσης ο χρήστης Instagram: «Και καθόλου αστεία επίσης».

Δείτε την ανάρτησή της

Μουτίδου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.