Πανικός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος… έφυγε τρέχοντας από το πλατό

featured image

Για το Survivor συζητούσαν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της και γι’ ακόμα μία φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα είπε έξω από τα δόντια.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, έφυγε τρέχοντας από το πλατό, κάνοντας φυσικά, πλάκα, όταν έμαθε ορισμένες «σημαντικές» πληροφορίες για τον Εμμανουήλ.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ.


Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μόλις η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διαβάζει την παλάμη και έχει μαντικές ικανότητες, ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε τρέχοντας από το πλατό, λέγοντας «φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.