Αγγελική Νικολούλη – «Είναι Τραγικό – Στάθηκα πάνω από τον τάφο του. Το λέω και ανατριχιάζω»

featured image

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις υποθέσεις που έχει διαχειριστεί και τη σόκαραν περισσότερο, αλλά στάθηκε σε μια συγκεκριμένη.

Περιέγραψε πώς στάθηκε πάνω από τον τάφο του 47χρονου Δημήτρη Γραικού.

Για τρία χρόνια ήταν νεκρός ο Δημήτρης Γραικός, ο 47χρονος που βρέθηκε θαμμένος τον Μάιο του 2019 στην κτηνοτροφική μονάδα του εμπόρου με τον οποίο είχε οικονομική συναλλαγή και τον είχε δει τελευταίος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το «εξωγήινο» σημάδι στο στέρνο που παραξένεψε κριτές και τηλεθεατές

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί με την υπόθεση και είχε πάει στη μονάδα του δράστη.

Περιέγραψε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη τη μέρα που κατάλαβε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος.

«Είναι πάρα πολλές, ποια να πρωτοθυμηθείς;» αναρωτήθηκε η Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ενδεικτικά: «Της Κούσογλου, της μαύρης χήρας, του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του; Είναι τόσες και τόσες ιστορίες».

Και στάθηκε τότε στην υπόθεση Γραικού:


«Πήγα στα σφαγεία, πήγα εκεί που ήταν τα κρέατα τα σφαγμένα, πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Μίλησα με τη γυναίκα του και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα “θα κάνουμε την ίδια διαδρομή” με το αυτοκίνητο. Δεν ήθελε να την κάνει, την κάναμε. Του λέω “θέλω να πάμε στη μονάδα σου”, μου λέει “αυτό αποκλείεται, την κάμερα ξέχασέ τη”. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο. Μου λέει “πού πας;”, του λέω “πάω από πίσω, εκεί”. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επαγγελματίας παίκτης Ριάλιτι: Μετά από XFactor, GNTM, Big Brother, έτοιμος και για Survivor ο Πάνος Πέτσας

Και εγώ πήγα, προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού και εκεί σταμάτησα. Το λέω και ανατριχιάζω. Μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Μου λέει “εδώ ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα, ένιωσα ότι κάτι εκεί υπάρχει και πήρα αμέσως τις Αρχές -εντάξει το ήξεραν οι άνθρωποι, δεν περίμεναν εμένα- και τους είπα “για εμένα ο Γραικός είναι εκεί γύρω”».

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπορος ήταν από την αρχή στον στενό κύκλο των βασικών υπόπτων.

Όταν πια ομολόγησε τις πράξεις του, υπέδειξε στις αρχές τον λάκκο που είχε θάψει τη σορό του Γραικού. Ήταν περίπου 30 μέτρα μακριά από τον λάκκο που είχε τοποθετήσει το αγροτικό του.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.