Αυτός είναι ο σαμουράι που σκότωσε τον υπάλληλο φυσικού αερίου

featured image

Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί ο 40χρονος πιστολέρο της Νέας Ερυθραίας, ο οποίος χθες σκότωσε έναν 43χρονο υπάλληλο εταιρίας φυσικού αερίου και τραυμάτισε άλλον έναν πυροβολώντας τους.

Ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Στον λογαριασμό του στα social media δεν δίσταζε να «ανεβάζει» φωτογραφίες με όπλα αλλά και ναρκωτικά.

Νέα Ερυθραία: Αυτός είναι ο
Όπλα
Ναρκωτικά
Ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ήταν ντυμένος σαμουράι, ενώ φέρεται να ήταν γείτονας με ένα από τα θύματα.

Κηφισιά: Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο ο 40χρονος που σκότωσε τον εργάτη – Οπλοστάσιο μέσα στο σπίτι του [εικόνες]

Πήρε το όπλο του, το οποίο φέρεται να αγόρασε παράνομα πριν μερικούς μήνες, κατέβηκε από το σπίτι του και περπάτησε περίπου 50 μέτρα, ώσπου βρήκε τους δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου στην περιοχή. «Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία», είπε στον 43χρονο και άρχισε να πυροβολεί, τουλάχιστον πέντε φορές. Αμέσως μετά επέστρεψε στο σπίτι του, γέμισε το όπλο πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο και τον εντόπισαν πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς


«Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω!», έλεγε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες.

Πάρα πολλά είναι τα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα οποία φαίνεται ο ίδιος να γυμνάζεται, ωστόσο σε κάποια από αυτά κρατά μαχαίρι κατά τη διάρκεια των ιδιότυπων ασκήσεων. Μάλιστα στο παρακάτω απόσπασμα, στο 6’50’,’ ο 40χρονος πλησιάζει την κάμερα δείχνοντας το μαχαίρι και λέει «Κάππα. Τα καλύτερα. Δώρο από έναν φίλο».

Η γυμναστική φαίνεται πως τον ενδιέφερε ιδιαίτερα αφού τα περισσότερα βίντεο τον απεικονίζουν είτε να αθλείται, είτε να μιλά για πολεμικές και μη τέχνες, είτε να κάνει γιόγκα.Αξίζει να σημειωθεί πως σε μία από τις αναρτήσεις του είχε ανεβάσει και την αφίσα από ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Ο πιστολέρο της γειτονιάς

Οι περίοικοι καταγγέλλουν πως ο δράστης είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και όχι μόνο.

«Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και χθες το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε», είπε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό η μητέρα του τραυματισμένου υπαλλήλου.

«Κάποιο βράδυ, βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη αμφίεση. Φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών«, λέει άλλος κάτοικος της περιοχής.

Όπως λένε οι μαρτυρίες των περιοίκων πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, περπατούσε, κοιτάζοντας έντονα όποιον συναντούσε χωρίς να του μιλάει. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.