Πέθανε από κoρωvoϊό κορυφαίος Έλληνας μηχανικός αυτοκινήτων, μόλις στα 38 του χρόνια

featured image

Ο μηχανικός αυτοκινήτων και αρχιμηχανικός του πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, Μελέτης Καρατεκίδης, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 38 ετών, από κορονοϊό.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους μηχανικούς αγωνιστικών στην Ελλάδα, ο οποίος είχε την ικανότητα να φτιάχνει από το μηδέν αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούνταν σε ειδικές διαδρομές.

Ο Μελέτης Καρακετίδης ήταν μηχανικός του πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις, Μάριου Ηλιόπουλου και μαζί είχαν πανηγυρίσει αμέτρητες νίκες. Ήταν το δεξί χέρι του «mister SeaJets» και μαζί έφτασαν στην κορυφή, αλλά ποτέ δεν επαναπαύτηκαν και κυνηγούσαν το κάτι παραπάνω.


Ο Μελέτης Καρατεκίδης ήταν μόλις 38 ετών, είχε το συνεργείο του στο Ζαγκλιβέρη έξω από την Θεσσαλονίκη και μαζί με την ομάδα του και κορυφαίους τεχνικούς, μηχανικούς και οδηγούς από το εξωτερικό, δημιουργούσε αγωνιστικά project παγκόσμιου επιπέδου.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής αυτή τη φορά

Αν και έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο, για πολλές ημέρες, χτυπημένος από κορονοϊό, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και πέθανε, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Γιώτα, τους γονείς του, τους συγγενείς και φίλους.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.