Υπόθεση Σεμέδο: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της 17χρονης

featured image

Ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση υπεράσπισης της 17χρονης για τον ομαδικό βιασμό που εμπλέκεται και ο Σεμέδο.

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ενημέρωσε, μέσω ανακοίνωσης, πως αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της 17χρονης που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οχετός Ραπτόπουλου για την 17χρονη που κατήγγειλε τον Σεμέδο: «Μπήκε στο αμάξι και έστειλε χωροφύλακα» (vid)

Ο γνωστός ποινικολόγος, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του, ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπησή της. Παράλληλα, όπως ενημερώνει στην ανακοίνωση, δεν θα εμφανιστούν ούτε η 17χρονη, ούτε η μητέρα της, ούτε ο ίδιος στα ΜΜΕ.

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο

«Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, για τον οποίο είναι κατηγορούμενοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδος και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας της Γλυφάδας μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων.


Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σεμέδο ξεσπά – «Όλα γίνονται για τα λεφτά!»

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα. Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε Μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

Πηγή: www.gazzetta.gr [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.