Ξύλο στην παραλία: Γονείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα παιδιά τους

featured image

Μπουνιές και κλωτσιές σε παραλία της Πελοποννήσου έπαιξαν δύο άνδρες, επειδή ο ένας ενοχλούνταν με το παιδί του άλλου, ο οποίος, ομολογουμένως, το είχε αφήσει ανεξέλεγκτο.

Συγκεκριμένα, μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων, έπαιξαν μπουνιές και κλωτσιές δύο άνδρες σε παραλία της Πελοποννήσου, επειδή το παιδί του ενός το έκανε κόλαση κι ο πατέρας σφύριζε αδιάφορα, παρά τις παρακλήσεις που δεχόταν να μαζέψει τον μικρό δαίμονα που πετούσε παντού άμμο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 17χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε το εμβόλιο και μεγάλωσε το στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή της από τα κλαμπ της Θεσσαλονίκης μέχρι τη δήλωση ότι έχει πάει με γυναίκα

Μπουνιές και κλωτσιές για ένα παιδί που πετούσε άμμο και ενοχλούσε τους λουόμενους

Κουβέντα στην κουβέντα, λόγο στο λόγο, επιχείρημα στο επιχείρημα, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν κι οι δυο τους ήρθαν στα χέρια.

Κι είναι θαύμα που δεν ενεπλάκησαν κι άλλοι, αφού αμέσως σχηματίστηκαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα, άνθρωποι που έπαιρναν το μέρος του ενός αλλά και του άλλου.

Η μία πλευρά υποστήριζε ότι «όλοι έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση, άρα δεν μπορεί κάποιος να αφήνει το παιδί του να ουρλιάζει και να ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους», ενώ η άλλη πλευρά υποστήριζε ότι «παιδιά είναι, δεν γίνεται να τα έχουμε όλο το χρόνο με ‘μη’ και ‘μη’».

Τελικά, άδειασαν και οι δύο ομπρέλες, αφού οι εμπόλεμες πλευρές έφυγαν, με την ιστορία να γίνεται το μοναδικό θέμα συζήτησης όλη την ημέρα. [/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.