Γυναίκα σταμάτησε το ξύρισμα και νιώθει πιο ελκυστική – «Είχα περισσότερες τρίχες από τον σύντροφό μου»

featured image

Γυναίκα σταμάτησε το ξύρισμα και νιώθει πιο ελκυστική – «Είχα περισσότερες τρίχες από τον σύντροφό μου»

Πλέον τις έχει πιο μακριές και από το αγόρι της αλλά δεν την ενοχλούν καθόλου!

Πολλοί θεωρούν ότι είναι αηδιαστικό να μην ξυρίζεται μια γυναίκα. Άλλοι θεωρούν ότι είναι παντελώς επιλογή της αφού είναι φυσικό να υπάρχουν τρίχες στο σώμα μας. Ε λοιπόν, αυτή η μαθήτρια από τη Βιρτζίνια νιώθει πλέον ευτυχισμένη που άφησε τις τρίχες της να μεγαλώσουν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή της από τα κλαμπ της Θεσσαλονίκης μέχρι τη δήλωση ότι έχει πάει με γυναίκα

Η Μπάρμπαρα Χόβερμειλ ήθελε να σταματήσει το ξύρισμα εδώ και χρόνια ωστόσο φοβόταν να το κάνει πράξη μέχρι που το αγόρι της την υποστήριξε και την παρότρυνε να μην τις αγγίξει και να τις αφήσει να μακρύνουν.

Η Μπάρμπαρα, η οποία σπουδάζει για μεταπτυχιακό, είπε ότι χρησιμοποιεί το TikTok για να «κάνει τους άλλους να νιώθουν άνετα με το σώμα τους» και δημοσιεύει βίντεο που κάνει τον καθένα να νιώθει καλά με το σώμα του.

Δεν την ενοχλούν τα σχόλια μίσους και με υπερηφάνεια δείχνει στα βίντεο τα γεμάτα τρίχες πόδια της. Έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,8 εκατομμύρια likes, ενθαρρύνοντας και άλλους να δουν τις τρίχες του σώματός τους ως «όμορφες».


«Νομίζω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον γιατί σίγουρα έχω περισσότερες τρίχες από τον σύντροφό μου, και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Όταν τον συνάντησα είχα περισσότερες τρίχες από αυτόν στο σώμα μου και με αγάπησε έτσι όπως ήμουν. Αναγνωρίζει ότι κάθε μέρος του σώματός μου είναι μέρος του εαυτού μου και αυτό είναι το πρόσωπο που λατρεύει» εξηγεί η ίδια.

«Οι τρίχες στα πόδια μου είναι αρκετά απαλές γιατί χρησιμοποιώ μαλακτικό και καμιά φορά όταν με αγκαλιάζει του αρέσει να παίζει με αυτές και να τις αγγίζει».

Η Μπάρμπαρα νιώθει πλέον υπέροχα και άνετα όπως είναι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 17χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε το εμβόλιο και μεγάλωσε το στήθος της

«Είναι ένα τεράστιο κομμάτι μου και δεν ντρέπομαι για αυτό. Δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια γιατί νιώθω καλά όπως είμαι. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

@barb1aReply to @finch.69 summer 21 we givin our leg hair designs #fyp #bodyhair #bodypositivity

♬ original sound – barbie

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.