Χαμός με Κατερινόπουλο - Τον... εξαφάνισαν για τα Γλυκά Νερά - Τι κρύβεται, ανάρτηση "φωτιά" (ΦΩΤΟ)

featured image

Έγινε ο… πρωταγωνιστής στο ρεπορτάζ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός που είχε «φωτογραφίσει» από την πρώτη μέρα τον σύζυγο της Καρολάιν.

Συντονισμένη επίθεση και «λουκέτο» στην ιστοσελίδα του, κατήγγειλε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

«Το ιστολόγιο καταργήθηκε». Αυτό αναφέρεται, αν κάποιος προσπαθήσει να επισκεφθεί το πρώην πλέον site του κ, Κατερινόπουλου (katerinopoulothanasis.blogspot.com).


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος στο Facebook: «Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι “” εισέβαλαν”” στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχληθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμοτητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες. Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνετε. Έχω όμως να τους”” παραγγείλω τα μαντατα”” ότι εκ χαρακτήρος δεν το “” βάζω κατω”” και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμενο blog. Και… Καλλιτερα να με φοβουντε, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».


Στον «αέρα», με νέο url

Ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. με νέα του ανάρτηση ενημέρωσε τους φίλους του ότι η ιστοσελίδα του είναι ξανά «αέρα», σε νέο σύνδεσμο: «Φίλες και φίλοι έχω τη χαρά να σας ενημερώσω ότι λειτουργεί πλέον τον νέο Blog ως Τhanasiskaterinopoulos2. Blogspot. Com. Είμαστε πάλι εδώ και θα συνεχίσουμε όπως και με εκείνο που μας κατέστρεψαν, για έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση χωρις δεσμεύσεις».

Σχέση με τις αποκαλύψεις στα Γλυκά Νερά;

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατερινόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα, δεν μάσησε τα λόγια του και ίσως οι αποκαλύψεις που έκανε να «ενόχλησαν».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.