Κομμώτρια δεν δέχεται εμβολιασμένους πελάτες και “τρώει” ατελείωτο κράξιμο

featured image

Μια ιδιοκτήτρια  κομμωτηρίου στο Κουίνσλαντ αρνείται τους πελάτες που έχουν κάνει εμβόλιο κατά του COVID-19. Η ιδιοκτήτρια Yazmina Jade Adler εξήγησε τον λόγο πίσω από αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Οι άγνωστες επιπτώσεις στην υγεία του εμβολίου mRNA δεν καλύπτονται από την ασφάλιση αστικής ευθύνης μας. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη τις 1000 αναφερόμενες παρενέργειες που έχει δείξει ο εμβολιασμός μέχρι στιγμής.

Όπως – Ασυνήθιστα σημάδια και συμπτώματα. Μέσα στον εμμηνορροϊκό κύκλο, όπως βαριά αιμορραγία, έντονη ροή, πήξη και καμιά φορά υποτονικότατα  κατά την περίοδο, κρίσεις επιληψίας, πήξη αίματος, μώλωπες στα πόδια και ούτω καθεξής.


Λυπούμαστε βαθιά για την ταλαιπωρία σας. Ωστόσο, η ασφάλεια του προσωπικού μας και των υπαρχόντων πελατών είναι η προτεραιότητά μας. Θα επανεκτιμήσουμε την πολιτική μας όταν ολοκληρωθούν τα κλινικά ίχνη του πειραματικού εμβολιασμού το 2023.

Ενημερώστε μας εάν έχετε κάνει εμβόλιο πριν κλείσετε ραντεβού μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε που καταλαβαίνετε την ομάδα της Khemia.

Η κλινική μασάζ και ευεξίας Jimboomba

Δεν είναι η μόνη στο Κουίνσλαντ που αρνείται την εξυπηρέτηση πελατών που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19.

Η Κλινική Μασάζ και Ευεξίας Jimboomba έχει βάλει μια πινακίδα στη βιτρίνα της που γράφει ότι δε  δέχεται πελάτες που έχουν κάνει το πειραματικό εμβόλιο.

Σύμφωνα με το 7News, η Adler παραδέχτηκε ότι απέκτησε τις απόψεις της σχετικά με το εμβόλιο βάσει πληροφοριών σχετικά με το « the rabbit warren of the internet», συμπεριλαμβανομένων «διαφορετικών ιατρικών ιστότοπων και πολλών διαφορετικών γιατρών που μιλούν για αυτό»

Ο γιατρός της Gold Coast Sonu Haikerwal είπε ότι η πολιτική τους είναι εντελώς παράλογη και γελοία.

Είναι επικίνδυνο. Προωθεί την παραπληροφόρηση. Αυτές τις μέρες μπορείτε να κοινοποιήσετε οτιδήποτε στο Διαδίκτυο και θα υπάρχει κάποιος σε όλο τον κόσμο που θα προωθήσει μια ιδέα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.