Τα ορφανά DNΑ, τα δείγματα στα νύχια της νεκρής και οι προσαγωγές

featured image

Στο άμεσο μέλλον και ενώ θα έχουν προχωρήσει οι έρευνες, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News της Κυριακής, η αστυνομία θα περάσει στο στάδιο των προσαγωγών. Το DNA πρόκειται να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας και αποτελέσει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο ενοχής.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα προηγηθεί μια χρονοβόρα ερευνητική διαδικασία, προκειμένου να αποκλειστούν πρόσωπα τα οποία είχαν σχέση με το ζευγάρι, είχαν επισκεφτεί τη μεζονέτα και ίσως εκεί άφησαν το γενετικό τους υλικό σε επίμαχα σημεία, κυρίως στην κρεβατοκάμαρα της σοφίτας, όπου συνέβησαν όλα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Τα σημεία, στα οποία βρήκαν γενετικό υλικό οι ειδικοί των εργαστηρίων που έκαναν στην κυριολεξία «φύλλο και φτερό» τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, «προδίδουν» την παρουσία άγνωστου προσώπου στη σοφίτα, μένει να φανεί αν είναι το DNA των δραστών.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη Real News, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων σχετικά με το υλικό που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης μητέρας, καθώς ενδέχεται από εκεί να προκύψει το γενετικό υλικό του δράστη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 20χρονη φαίνεται αρχικά να πάλεψε με τον δολοφόνο της, καθώς διαπιστώθηκε πως φέρει ελαφρά αμυντικά τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό της.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.