Acun Ilicali – Τα 3 διαζύγια και το υπέρογκο ποσό διατροφής που πληρώνει

featured image

Θέλετε να μάθετε για τα 3 διαζύγια και το υπέρογκο ποσό διατροφής που πληρώνει ο Acun Ilicali;

Ο Acun Ilicali είναι ο ισχυρός άνδρας πίσω από το Survivor που μας έχει καθηλώσει στους δέκτες από το 2017, όταν επανήλθε το ριάλιτι στην Ελλάδα. Ο Τούρκος παραγωγός, έχει συζητηθεί, εκτός των επαγγελματικών βημάτων του, και για την προσωπική του ζωή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε με την, σήμερα 30χρονη, Şeyma Subaşı, το 2017 και έναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διάφορες πληροφορίες  κυκλοφόρησαν ως αιτίες του χωρισμού, με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι η Şeyma είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία έμαθε ο Ilicali και άλλες να θέλουν τον ισχυρό άνδρα να έχει ερωτευτεί άλλη.

Το συγκεκριμένο διαζύγιο είναι το τρίτο κατά σειρά.


Το 1988, ο Acun παντρεύτηκε τη Seda, με την οποία απέκτησε την πρώτη κόρη του και το 1993 πήραν διαζύγιο. Το 2003 ξαναπαντρεύτηκε την Zeynep και απέκτησε άλλες δύο κόρες. Οι δυο τους, όμως, χώρισαν, αφού ξέσπασε σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Seyma Subasi. Και έτσι, το διαζύγιο με τη Seyma Subasi είναι το τρίτο που πήρε ο Acun.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Όμως, τα χρήματα αυτά θα τα δίνει με έναν βασικό όρο: Ότι η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Οι δυο τους έχουν μια κόρη, της οποίας τα έξοδα για εκπαίδευση έχει αναλάβει ο Acun και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, καθώς ο Ilicali είναι συνέταιρος στο καφέ της Seyma.

Ακόμα, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε πως κανείς από τους δύο δεν θα ζητήσει περεταίρω υλική ή ηθική αποζημίωση. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.