Φονικό στα Γλυκά Νερά – Θέμα χρόνου η σύλληψη του δολοφόνου

featured image

Νέα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μια λίστα με 25 υπόπτους-με βάση την μέχρι τώρα περιγραφή που τους έδωσε ο πιλότος αλλά και με βάση τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει από δίκτυο πληροφοριοδοτών-  έχουν κάνει οι Αρχές για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Ένα από τα πολύ σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι τα «ορφανά» δείγματα DNA από τη σοφίτα της τραγωδίας. Το εν λόγω στοιχείο επιβεβαιώνει την παρουσία άλλων ατόμων, πέραν της Καρολάιν και του συζύγου της, μέσα στο σπίτι.


Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει σε δηλώσεις του ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δολοφόνου στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, προς το παρόν, τα DNA δεν ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το γενετικό υλικό δεν είναι σεσημασμένος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο εύρημα τοποθετείται στην κορυφή της λίστας των αξιοποιήσιμων στοιχείων που έχουν συλλέξει οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ.

Στο άμεσο μέλλον και ενώ θα έχουν προχωρήσει οι έρευνες, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News της Κυριακής, η αστυνομία θα περάσει στο στάδιο των προσαγωγών. Το DNA πρόκειται να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας και αποτελέσει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο ενοχής.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.