Το πλάνο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα "ναρκωτικά" του Ιταλού

featured image

Το πονητό γελάκι του ντράμερ αλλα και το πλάνο με την «λευκή σκόνη» που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα σοσιαλ μιντια, φέρνει σε δύσκολη θέση τον τραγουδιστή!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ντράμερ του συγκροτήματος, φένεται να γελάει πονηρά και να σκουντάει τον τραγουδιστή την στιγμή που αυτός σκύβει να κάνει ότι κατηγορείται…

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Οι κατηγορίες αυτές έφεραν την αντίδραση της EBU που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Νταμιάνο Ντέιβιντ θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις όταν επιστρέψει στην πατρίδα του.


«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.