700 άτομα πίνουν τις «ποτάρες» τους στου Ψυρρή την ώρα που ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει lockdown

featured image

Πάρτυ με τη συμμετοχή 700 ατόμων πραγματοποιήθηκε στου Ψυρρή, την ίδια ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωνε νέα μέτρα και πιο αυστηρό lockdown, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωνε ότι η επέλαση του κορονοϊού, κυρίως στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, φέρνει παράταση του lockdown και νέα πιο αυστηρά μέτρα, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Μαρτίου και στου Ψυρρή είχε στηθεί υπαίθριο κορονοπάρτυ, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 700 άτομα.

Πάρτυ στο Ψυρρή

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, υπάρχουν ακόμη άτομα που δεν βάζουν μυαλό, καθώς η χώρα βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό και εκείνοι αγνοούν κανόνες και μέτρα ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται.

Οι συμμετέχοντες στο πάρτυ ξεκίνησαν από το πρωί να συγκεντρώνονται


Από τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης 3 Μαρτίου, έξω από ένα κατάστημα εστίασης σε ένα στενό δρομάκι στου Ψυρρή, το οποίο με την μέθοδο του take away διέθετε ποτά έναντι 3 ευρώ, άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος, με αποτέλεσμα ο δρόμος σιγά – σιγά να γεμίζει, ενώ όσο περνούσαν οι ώρες οι συμμετέχοντες στο πάρτυ γίνονταν όλο και περισσότεροι.

Πάρτυ στου Ψυρρή

Ακόμα και στις έξι το απόγευμα που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας ανακοίνωναν τα νέα δραματικά δεδομένα του κορονοϊού, αλλά και νέα μέτρα που θα ληφθούν, οι συμμετέχοντες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, ώστε να διαλυθούν, αλλά ο αριθμός τους αυξήθηκε, φτάνοντας κάποια στιγμή τα 700 άτομα.

Περίπου στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, στο σημείο μετέβησαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εν τέλει διέλυσαν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.