Παπανώτας εναντίον Νάντιας Κοντογεώργη: «Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο στην ΕΡΤ; Για τα φοβερά νούμερα;»

featured image

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε ειρωνικά το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ και της εκπομπής “Φλερτ” που παρουσιάζει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Ειλικρινά, αυτή την αγωνία μέχρι τον Σεπτέμβρη αν θα ξαναδώ αυτή την εκπομπή, δεν θα κάνω καλοκαίρι, καταλαβαίνεις…”, ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Νάντια Κοντογεώργη.

Ειρωνικός ο Δημήτρης Παπανώτας στις δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη

Οι δηλώσεις που έκανε η Νάντια Κοντογεώργη για τα νούμερα τηλεθέασης και την ανανέωση του συμβολαίου της με την κρατική τηλεόραση, έπαιξαν στο Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν πολύ ειρωνικός.

Ειδικότερα, Νάντια Κοντογεώργη ανέφερε τα εξής: «Έμαθα να διαβάζω τα νούμερα τηλεθέασης, κοιτάζω το 18-54, Άντρες, Γυναίκες, Σύνολο και δεν μπορώ ποτέ να προβλέψω τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. Οπότε, μάλλον δεν έμαθα. Εγώ αποφασίζω πάντα με το πώς βιώνω τις συνθήκες εκείνη τη στιγμή. Να συζητήσω τώρα για του χρόνου, δεν ξέρω…».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αγωνία του Δημήτρη Παπανώτα για το αν θα δει από Σεπτέμβρη την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: Ειλικρινά, αυτή την αγωνία μέχρι τον Σεπτέμβρη αν θα ξαναδώ αυτή την εκπομπή, δεν θα κάνω καλοκαίρι, καταλαβαίνεις… Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα; Επειδή δεν μπορεί να μάθει πώς βλέπουμε τα νούμερα, σου λένε κάτσε να της δώσουμε άλλους 2-3 μήνες να μάθει η κοπέλα. Βλέπω κάθε μέρα τα νούμερα και λέω ας πούμε… μόνο σε εμάς βλέπουν τα νούμερα και ενδιαφέρονται;

Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που βγαίνει δημόσια και δηλώνει «δεν ξέρω τα νούμερα, σιγά σιγά θα μάθω, δεν ξέρω αν του χρόνου θέλω…», αυτό εμένα μου λέει ότι υπάρχουν άλλα παιδιά τα οποία έχουν όνειρο να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα έπρεπε να τους δοθεί η ευκαιρία».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.