Γρηγόρης Βαλλιανάτος για Αλέξη Κούγια: "Η χαρά του ομοφοβικού δεν τον αφήνει"

featured image

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε τους μηνυτές στην υπόθεση Λιγνάδη «επαγγελματίες” ομοφυλόφιλους με αμοιβή».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο facebook

Η εν λόγω από χθες έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που εξέφρασαν την άποψή τους μέσα από τα social media. Μεταξύ αυτών και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

“Πολλοστή ομοφοβική αναφορά του ίδιου” είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τη δήλωση του Αλέξη Κούγια

“Η αναφορά του δικηγόρου Αθηνών Αλέξη Κούγια, σε ομοφυλόφιλους επαγγελματίες είναι απαράδεκτη. Είναι η πολλοστή ομοφοβική αναφορά του ίδιου μετά τα εγκαίνια της σειράς ομοφοβικών δηλώσεων πριν 15 χρόνια όταν με αφορμή το παραδικαστικό κύκλωμα είχε δηλώσει, “Ομοφυλόφιλοι δικηγόροι και επίορκοι δικαστές λυμάνονται την Δικαιοσύνη” σε εφημερίδα των Αθηνών.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: “Η χαρά του ομοφοβικού δεν τον αφήνει”


Είναι αλήθεια πως από τότε έχει επιχειρήσει να διορθώσει ομοφοβικές του δηλώσεις αλλά προφανώς “η χαρά (του ομοφοβικού) δεν τον αφήνει”. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι επάγγελμα, αλλά ανθρώπινη ιδιότητα νομικά αποδεκτή, και ο πελάτης του δεν “κατηγορείται” για ομοφυλοφιλία. Αλλά ούτε για αγορά ή πώληση σεξουαλικών υπηρεσιών κατηγορείται, στην περίπτωση που εννοεί επαγγελματίες τους εργαζόμενους στο σεξ. Ο πελάτης του ερευνάται για “βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή”.

Βιασμούς πόσο μάλλον κατ εξακολούθηση, ας ρίξει μια ματιά να δει ποιοι τους κάνουν. Όσο για την αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών, γνωρίζει πολύ καλά πως τα νεαρά αγόρια που συναντούσαν τον πελάτη του δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νομού 2734/1999 για να τους ονομάζει έτσι ένας νομικός. Η παλιά εκείνη δήλωση του και οι επιπλοκές της τον είχαν οδηγήσει στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος για μια νύχτα, και στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών…”.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.